10 Wrong Answers to Common marchize Timisoara Questions: Do You Know the Right Ones?
Nu te muta la casă nouă fără să ți-o dotezi de la bun început cu rulouri din aluminiu!

Tot mai mulți dintre noi alegem să ne mutăm în casă nouă, departe de aglomerația orașului, la periferie, în zone rezidențiale pentru a scăpa de stresul cotidian.
Cu toții știm cât de complex poate fi un proiect nou de casă și câte detalii implică, multe dintre acestea fiind noi si necunoscute iar astfel este ușor să ne simțim compleșiti în alegerea soluțiilor optime pentru noua noastră locuință.


Compania Trident din Timișoara, producător de rulouri din aluminiu, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, vine în întâmpinarea clienților săi pentru a alege împreună soluțiile potrivite pentru fiecare situație în parte.
În funcție de nevoile clientului cât și de situația specifică fiecărei lucrări în parte, firma Trident, prin specialiștii săi care se deplasează la fața locului, identifică care sunt particularitățile fiecărui proiect in parte și vine cu propunerea cea mai potrivită pentru a satisface întrutotul nevoile clientului.

Sugestia noastră este să luați legătura cu noi încă de la faza de proiect pentru a putea stabili împreună detaliile de care trebuie ținut cont la faza de construcție.
Spre exemplu, pentru un efect optic crescut, propunerea noastră este să se folosească rulourile din aluminiu cu cutie suprapusă care vine ulterior placată cu termoizolație, rămânând astfel ascunsă vederii. În momentul în care rulourile sunt ridicate, fereastra rămâne astfel neobturată, îmbunătățind în mod semnificativ aspectul locuinței dumneavoastră. Cutiile suprapuse sunt dotate din fabrică cu izolație termică pe partea dinspre interiorul locuinței, ajutând astfel la o și mai bună izolare termică. De asemenea, acestea sunt prevăzute cu spațiu de vizitare la interior, astfel încât în cazul unei defecțiuni se poate ajunge foarte ușor la mecanismul de angrenare pentru a efectua reparațiile necesare.

Un alt motiv pentru care această soluție trebuie stabilită încă de la faza de proiect, îl constituie spațiul suplimentar care trebuie luat în calcul pentru ca acest tip de rulou să poată fi instalat, în caz contrar riscăm să diminuăm înălțimea ferestrei și prin urmare gradul de iluminare al locuinței ceea ce desigur nu își dorește niciun beneficiar.

Mai mult, în cazul în care se prevăd rulourile de la bun început și se alege varianta electrică, acest lucru permite realizarea instalației electrice fără a mai fi nevoie să se pozeze cabluri pe perete ulterior, cablajul făcându-se îngropat în tencuială, pereții rămânând astfel nealterați.
De asemenea, un alt avantaj al luării legăturii cu firma noastră încă din fază incipientă, îl reprezintă o mult mai bună estimare a costurilor totale ale proiectului pentru a evita un eventual blocaj pe parcursul realizării lucrării, ceea ce desigur nimeni nu își dorește.
De foarte multe ori se întâmplă ca anumiți clienți să se gândească de abia la final de tot la necesitatea instalării rulourilor, în momentul în care bugetul este epuizat și astfel ei se văd în imposibilitatea alegerii soluției celei mai bune și vor fi constrânși să renunțe la unele opțiuni care ar fi fost poate mai potrivite pentru situația respectivă.

Tot legat de construcțiile noi, este important de menționat aspectul securității cu mult sporite pe care acest tip de produs îl oferă casei dumneavoastră.
De cele mai multe ori, casele noi se află în cartiere care nu au o vechime foarte mare, fiind astfel des expuse posibilității de a reprezenta o țintă pentru potențiali infractori și cu toții știm că de cele mai multe ori, aceștia își găsesc intrarea pe ferestre și mai ales acolo unde există zone vitrate mari expuse, fără niciun fel de protecție. Nu doar că prin instalarea produselor noastre veți fi mult mai protejați în situații de acest fel dar beneficiați de toate calitățile pe care acestea le dețin, cum ar fi: o mai bună izolare termică a casei datorită inserției de spumă poliuretanică în interiorul lamelei; o mai bună izolare fonică tot datorită inserției de spumă poliuretanică; controlul deplin al luminii și protecție impotriva razelor solare care pot fi deranjante pe parcursul verii și care s-a dovedit că de-a lungul timpului pot învechi inclusiv mobila din interiorul locuinței.

În cazul în care optați pentru varianta electrică, pe lângă plusul de confort pe care această opțiune îl asigură, beneficiați și de posibilitatea de a acționa până la 5 rulouri simultan sau individual cu ajutorul unei telecomenzi cu 5 canale. Spre exemplu, se poate opta ca rulourile de la parter să fie atribuite unei telecomenzi iar cele de la etaj să fie programate pe o altă telecomandă. Desigur, chiar și în acest caz, rămâne posibilitatea ca fiecare rulou sa aibă propria telecomandă. Telecomenzile vin cu suport care se poate lipi pe perete, în general undeva în apropierea ruloului putând fi folosite astfel mai degrabă pe post de întrerupător, pentru aceia dintre dumneavoastră care se tem de pierderea telecomenzii.
Tot legat de acționarea din telecomandă, există și posibilitatea comandării unor telecomnzi de foarte mică dimensiune, tip breloc, care pot fi agățate la mănunchiul de chei pentru a nu fi pierdute. Această variantă se întrebuințează foarte des în cazul în care ușa de la intrare este din sticlă și s-a optat si pentru dotarea acesteia cu rulou, astel ruloul acestei uși poate fi acționat cu ușurință din telecomandă și din afara casei.
În cazul în care locuința rămâne fără curent, există și losibilitatea dotării ruloului de la ușa de intrare cu manivelă, astfel încât acesta să poată fi acționat manual facilitând astfel pătrunderea în interior.
Dacă dețineți deja un sistem de tip Smart Home, rulourile noastre pot fi cu ușurință legate la acest sistem iar dacă nu, vă putem noi oferi propriul sistem din care acestea website pot fi controlate din telefonul mobil inclusiv de la distanță printr-o simplă conexiune la internet.
Avantajul de a folosi sistemul nostru îl reprezintă faptul că acesta primește feed-back de la produs, ceea ce înseamnă că utilizatorul poate vedea în orice moment în ce poziție se află ruloul și poate să îl închidă sau deschidă pe poziții intermediare printr-un simplu swipe cu degetul pe ecran.

Indiferent pentru care dintre variante optați, noi vă stăm mereu alături pentru certitudinea și garanția unei lucrări bine îndeplinite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *